Oldal kiválasztása

Csokoládé köszönetajándék

Évek óta az egyik legnagyobb sláger kínálatunkban a csokoládé köszönetajándék. Hogy minek is köszönhető ez a töretlen népszerűsége?
Talán elmondható, hogy azért, mert ezzel a köszönetajándékkal biztos nem foghatunk mellé, mivel a csokit mindeki szereti, gyerekek, nők és férfiak egyaránt. Mind emellett teljesen személyreszabható, tehát készülhet az esküvői meghívó grafikájával, vagy akár a Jegyespár fotójával is. Kínálatunkban kétféle méretben található a csokoládé köszönetajándék. Nézzük is őket!

Csokoládé köszönetajándék egyedi borítóval

Igazi kis különlegesség köszönetajándék kínálatunkban az egyedi papír borítóval ellátott csoki, melynek csomagolását teljesen egyedire tudjuk szabni a Jegyespár elképzelései alapján. Költséghatékony, egyedi, különleges…kell ennél több?:) Mérete 4 × 8 cm, szerencsi tejcsoki.
A csokoládé köszönetajándék is legtöbb esetben az esküvői meghívó háttérével készítjük, de természetesen lehetőség van ettől eltérni, alkalmazkodva az esküvői vacsora dekorációjához színben. A háttér mellett egy rövid köszönet szöveg, az ifjú pár neve és az esküvő dátuma szerepel a kis papírkán. Lehetőség van szettben is rendelni, minden más kiegészítővel együtt pl. ültetőkártyával is.
Ha még egyedibbé szeretnénk varázsolni ezt a kis köszönetajándékot, és a személyes jelleget is jobban ki szeretnénk hangsúlyozni, akkor fényképpel is el tudjuk készíteni.
A papír mérete miatt nem lesz túl nagy a fotó, ezért javasoljuk, hogy a köszönetszöveg rövid legyen, hogy a fotó is minél jobban érvényesülni tudjon.

Választható papírok:

Fehér matt, bézs matt

Áraink

420 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Csokoládé köszönetajándék ültetővel

Közkívánatra és az igényekhez igazodva már ültető funkcióval is rendelhető a csokoládé köszönetajándékunk, méghozzá úgy, hogy a vendég neve tökéletesen olvasható lesz a csoki mérete miatt. Rendelhető teljes névvel is, de javasoljuk továbbra is csak a keresztnevek szerepeltetését, mivel egyrészt így olvashatóbb is lesz, illetve személyesebb is a vendégek számára. A teljes nevek az ülésrenden olvashatóak, így felesleges a kis köszönetajándékra is ráírni.
A csoki dizájnja a meghívó motívumát, stílusát követi a tökéletes egység megteremtése érdekében, természetesen a többi kiegészítő, mint menükártya, asztalszám, ülésrenddel összhangban.
A csoki tetején található a motívum vagy a fotó és a vendég neve, az oldalán az ifjúpár neve az esküvő dátumával a másik oldalán pedig egy köszöntő szöveg, mint pl.:”Köszönjük, hogy eljöttetek!”

Választható papírok:

Fehér matt, bézs matt

Áraink

520 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft!

Esküvöi meghívó fekvő háttér