Oldal kiválasztása

Ablakos esküvői meghívó

Kártyás meghívó kollekciónk egyik újdonsága, különlegessége az elegáns és ötletes stílust ötvöző ablakos esküvői meghívó. A meghívó elején található szalagot kikötve a két részből álló nyitó oldal két fele jobbra és balra nyílik, mint ahogy az ablakok is nyílnak. A bal oldalra kerül általában az idézet, középre a meghívó szövege, jobbra pedig az egyéb kiegészítő információk legyen az a visszajelzés vagy az ajándékozásra vonatkozó utalás.

Az oldalon található vagy akár az egyénileg hozott hátterekkel is el tudjuk készíteni az ablakos esküvői meghívót, de nagyon fontos szempont a választásnál, hogy maga a háttér négyzetes formára vágható, igazítható legyen a meghívó formátumát figyelembe véve. Mivel a Jegyespárok szeretik még személyesebbé varázsolni a meghívót, ezért gyakori kérés, hogy fényképpel készítsük el. A fenykepesmeghivok.hu oldalunkon megtalálják az ablakos esküvői meghívókat is mivel nagyon népszerű fotóval készíteni az esküvői meghívót.

A meghívó lap háttérében egy színes alapkarton található, melynek színe variálható. Szinte minden színből készülhet, így abszolút igazítható az esküvői dekoráció színvilágához, melyet javasolunk is a tökéletes összhang megteremtése érdekében. A szatén szalag színes is választható, így itt is fontos, hogy vegyük figyelembe a dekorációt. A meghívó papírja lehet fehér vagy bézs matt, valamint gyöngyház papír fehér vagy bézs színből.
Mérete: 15 × 15 cm, a boríték pedig 16 cm

Fontos!
Az ablakos esküvői meghívó esetén is nagyon fontos, hogy a dizájnt, hátteret vagyis a grafikát tovább vigyük az esküvői kiegészítőkön is, mint pl az ültetőkártyákon, menükártyákon. Hogy miért? Nyilván azért, hogy az egész esküvőn egy grafikai egység legyen. Sokkal szebb és igényesebb, ha a Jegyespár arra törekszik, hogy a meghívó grafikája, betűtípusa, papírja jelenjen meg a kiegészítőkön is. Ha figyelnek az ilyen apró részletekre is akkor biztos, hogy egy nagyon jól szervezett esküvőjük lesz, amire a vendégek is boldogan emlékeznek vissza.

Méret: 15 X 15 cm

Áraink

Hátlappal

 20-100 db    950 Ft /db
101-200 db    930 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték: 16 X 16-os méretben 120 Ft/db

Hátlap nélkül

 20-100 db    750 Ft /db
101-200 db    730 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték: 16 X 16-os méretben 120 Ft/db

Esküvöi meghívó fekvő háttér