Oldal kiválasztása

Ablakos esküvői meghívó magyaros motívummal

Az ablakos esküvői meghívóink az egyik legnépszerűbbek kínálatunkban. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen szeretik és választják az esküvőjük témájaként, stílusaként a magyaros és a magyar népmeséből vett királylány, királyfia, madárkás motívumokat. Ezért egyértelmű volt számunkra, hogy a kínálatunk egyik legkedveltebb esküvői meghívóját az ablakos meghívót elkészítjük a Jegyespároknak magyaros, népmesés motívumokkal is. Az ablakos magyaros meghívó rendelhető színes karton hátlappal, vagy anélkül is csak a szalaggal. A megrendelésnél lehetőség van választani a két opció közül.

A karton tetején fehér vagy bézs matt papírból egy kétfelé nyitható karton található, aminek oldalai úgy nyílnak, mint az ablakok. Természetesen választható gyöngyház papír is, de azt tudni kell, hogy a magyaros meghívóra jellemző szép, élénk színek nem jelennek meg olyan kontrasztosan mint a matt papírokon a papír gyöngy bevonata miatt. A két kis hajtást szalaggal kötjük össze, melynek színe természetesen mindig összhangban van a meghívó grafikájával és az esküvői dekoráció színvilágával. A szöveges tartalom a belső oldalakra kerül, jobb oldalon az idézet, középen a fő szöveg, bal oldalon pedig az egyéb kiegészítő információknak jut hely.

Fontos!
A magyaros esküvői meghívók esetén különösen fontos, hogy a dizájnt tovább vigyük az esküvői kiegészítőkön is, mint pl az ültetőkártyákon, menükártyákon, mivel a meghívóval már jeleztük, hogy az esküvő témája, stílusvilága a magyaros vonal lesz. A kellő odafigyeléssel választott háttérrel melyet megjelenítünk a kiegészítőkön is egy tökéletes egységet tudunk elérniaz esküvő során használt grafikai termékek között. Ha így tesznek, elmondható lesz az esküvőről, hogy minden részletében megszervezett.

Méret: 15 X 15 cm

Áraink

Hátlappal

 20-100 db    950 Ft /db
101-200 db    930 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték: 16 X 16-os méretben 120 Ft/db

Hátlap nélkül

 20-100 db    750 Ft /db
101-200 db    730 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték: 16 X 16-os méretben 120 Ft/db