Oldal kiválasztása

3in1 tekercs

Stúdiónk egyik esküvői kiegészítője a 3in1 tekercs, egy nagyon kreatív ötlet. A tekercs formátumban készülő több funkciós kiegészítőnket nagyon sokan választották már az elmúlt évek során, mondván, hogy ilyet még nem láttak.
Ennél a típusnál egy oldalra szerkesztjük a nevet, a köszönet gondolatokat és amennyiben szeretnék még a menüt is. Mivel egy oldal áll rendelkezésünkre a szerkesztéshez, ezért mindenképpen csak rövidebb menükínálathoz ajánljuk.
A tekercseket úgy tekerjük össze, hogy a szatén szalag mellett jól olvasható legyen a vendég neve, mivel így tölti be az ültető funkciót. A név alatt található a köszönet szöveg, akár egy fotó kíséretében, vagy a menü attól függően,
hogy milyen funkciókat szeretnénk betölteni. Természetesen ha csak két funkcióra szeretnék, mint pl. ültetőkártya és köszönetajándék akkor arra is van lehetőség, de akár lehet menükártya és ültetőkártyaként is használni.
A 2in1, 3in1 tekercseket pauszpapírból és a meghívó hátterével készítjük, ezáltal megteremtve a teljes grafikai összhangot minden kiegészítőn is. Természetesen ettől el is lehet térni, ha ezt az esküvői vacsora dekorációja megkívánja.
Sok esetben egy szép fotó kerül a tekercsre ami még jobban kiemeli a személyes jelleget. A pausz tekercset összekötő szatén szalag színe választható, de mindenképp javasoljuk, hogy összehangba legyen a dekoráció színvilágával.

Méret: 13,6 X 21 cm

Választható papírok:

fehér pauszpapír

Szalag színek: barack, bézs, citromsárga, narancssárga, piros, rózsaszín, bordó, pink, magenta, világoslila, sötétlila, világoskék, türkizkék, sötétkék, almazöld, lime zöld, sötétzöld, barna, szürke, arany, ezüst, fehér, rose gold

Áraink

 500 Ft /db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Esküvöi meghívó fekvő háttér