Oldal kiválasztása

2in1 doboz

Kocka dobozos esküvői meghívónk ihlette ezt a különleges, egyedi 2in1 dobozkát. A doboz mérete miatt köszönetajándéknak és ültetőkártya funkciót betöltésére javasoljuk. Fontos azonban elmondani, hogy csak kereszt nevekhez ajánljuk.
A doboz tetejére kerül egy közös fotó az Jegyespárról vagy a meghívóval azonos háttér a „Köszönjük!” felirattal vagy pedig a nevég nevével együtt. A doboz belső oldalára szerkesztjük a köszönetszöveget, a neveket és az esküvő dátumát.
Fotót a doboz belsejébe is el tudunk helyezni.
Mivel a doboz mérete: 5 X 5 X 5 cm, ezért a menü elhelyezésére nem alkalmas. Amennyiben mindenképpen 3in1 funkcióval szeretnék kérni, akkor abban az esetben mindenképpen a nagyobb, 7 X 7 X 7 cm méretet javasoljuk, de ezt is csak nagyon rövid menü esetén. Ebben az esetben külön árajánlatot adnunk. A doboz színei természetesen választhatóak, harmonizálva az esküvő egész színvilágával, dekorációjával. Amennyiben fotóval szeretnék rendelni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy a matt papírok ( fehér vagy bézs) válasszanak, mivel a papír felbontása sokkal magasabb, így a fotók is sokkal kontrasztosabbak lesznek mint a gyöngy bevonatú papírokon.
Természetesen van lehetőség név nélkül is rendelni, ebben az esetben csak köszönetajándékként fog a kis doboz funkcionálni az esküvőn.
Sokan kérdezték, hogy lehet-e a doboz belsejébe még egy kis apróságot elrrejteni, amire a válaszunk igen. Kisebb bonbon, mint pl. raffaello elfér a dobozban, de elmondhatjuk, hogy ezek nélkül is megállja a helyét ez az ötlet, hisz egy nagyon különleges és egyedi ajándék lesz minden vendég számára, amit biztos, hogy nem fognak ottfelejteni.

Méret: 5 X 5 X 5 cm

Áraink

Név nélkül: 750 Ft /db
Névvel együtt: 950 Ft /db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Esküvöi meghívó fekvő háttér